Selecteer een pagina

meldingen

melding

Online Aanvraag voorlopig rijbewijs

We willen u graag op de hoogte stellen dat vanaf 19 september 2023 het aanvragen van diverse modellen voorlopig rijbewijs voor categorie B nu eenvoudig online mogelijk is. U kunt uw aanvraag indienen via uw smartphone, pc, laptop of tablet.

Het aanmelden voor dit proces verloopt vlot en veilig met behulp van uw eID of itsme via Aanmelden bij de online overheid

Wat nog meer opmerkelijk is, is dat ook de begeleiders voor het voorlopig rijbewijs M36 of M12 zich via deze applicatie kunnen registreren, waardoor het gehele proces nog efficiënter wordt.

Houd er rekening mee dat in een later stadium ook de mogelijkheid zal worden geboden om definitieve rijbewijzen online aan te vragen.

Het behalen van een rijbewijs is voor mensen met rijangst een droom, maar wij zijn gespecialiseerd in rijlessen geven aan mensen met autisme, faalangst of ADHD. Wij bieden iedereen de best passende ondersteuning om snel, gemakkelijk en voordelig het rijbewijs te behalen.

Bij rijschool Sasha garanderen we dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs of theorie-examen kunt halen.

Wilt u meer informatie over dit proces? Klik dan hier om ons officiële Affiche PDF-document te lezen.

Rijschool Sasha

Schrijf je vandaag nog in

Wij zijn gespecialiseerd om rijlessen in stappen te geven.