Selecteer een pagina

over ons

Rijschool Sasha

Wie zijn wij?

Een professioneel team van gemotiveerde en vakbekwame medewerkers met 10 jaar ervaring in het verzorgen van auto-rijlessen. Wij bieden onze leerlingen rijlessen op maat, zodat het voor iedereen mogelijk is om het autorijbewijs te halen. Wij behandelen iedere leerling individueel en bekijken welke methode het beste bij de leerling aansluit.

Het behalen van een rijbewijs is voor mensen met rijangst een droom, maar wij zijn gespecialiseerd in rijlessen geven aan mensen met autisme, faalangst of ADHD. Wij bieden iedereen de best passende ondersteuning om snel, gemakkelijk en voordelig het rijbewijs te behalen.

Bij rijschool Sasha garanderen we dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs of theorie-examen kunt halen.

Rijschool Sasha

Visie & Missie
De missie van Rijschool Sasha is om bij te dragen aan veilig verkeer. Daarom leiden we kandidaten op tot bekwame, milieubewuste en verantwoorde weggebruikers die de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen, zodat ze zelfstandig kunnen rijden. Zij voltooien het theorie-praktijkexamen met een positief resultaat.
Onze visie is bij rijschool Sasha, kandidaten veilig en verantwoord deel te laten nemen aan het verkeer.

Wij willen vanuit onze expertise en klantgerichtheid kandidaten opleiden tot een verantwoorde weggebruikers, door een juiste balans te vinden tussen leuk en leerzaam, met als doel het leren rijden als plezierig te ervaren en te werken naar een veilige deelname aan het verkeer. De kandidaat leert dan om zelfstandig te sturen en rijden op eigen initiatief. De kandidaat is vrij om keuzes te maken in overleg met de instructeur.

Rijschool Sasha

Schrijf je vandaag nog in

Wij zijn gespecialiseerd om rijlessen in stappen te geven.